Verzekeringen

Mondial Assistance is een onderdeel van Allianz Global Assistance

Wij raden u aan een Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. U heeft dan een prima dekking zonder eigen risico. Uw reserveringsnummer is tevens uw polisnummer.

Kortlopende Reisverzekering
Met een goede reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op vakantie. De Kortlopende Reisverzekering van Mondial Assistance is zeer geschikt wanneer u minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is uiterst compleet en bestaat uit de volgende onderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten.

Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
In combinatie met de Kortlopende Reisverzekering kunt u de Dubbel-Zeker Annulerings-verzekering afsluiten (6% van totale reis- en/of huursom). Als u de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u niet alleen de niet gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 7 dagen na boeking

Uitstekende dekking
Met de reisverzekering van Allianz Global Assistance bent u uitstekend gedekt bij hulp in nood, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. De annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit
De merknaam Mondial Assistance is veranderd vanaf 10 december 2012 in Allianz Global Assistance. Voor u blijft alles gewoon hetzelfde. Ze blijven dezelfde kwaliteit en service bieden die u gewend bent. De reisverzekeraar én de hulpverlener staat altijd en overal klaar om u te helpen, of het nu gaat om een vraag om informatie of om een noodsituatie.

* De Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering is af te sluiten voor gasten woonachtend in Nederland of België.

Allianz Global Assistance Pechhulp
Als u met uw eigen auto op vakantie gaat, sluit dan een goede pechhulp verzekering af. Met Allianz Global Assistance Pechhulp bent u verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, in heel Europa! Geldig tijdens de vakanties, maar óók daarbuiten, U heeft één noodnummer en kunt vertrouwen op de geruststellende gedachte dat hulpverleners altijd voor u klaar staan. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. Sluit nu af en kies voor een ingangsdatum die u het beste uitkomt.

* De Allianz Global Assistance Pechhulp is niet af te sluiten voor gasten woonachtend in België.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u telefonisch contact te nemen op 0031 (0)416-387190

Hulp nodig?
Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 0031 (0)20 – 592 9292.  De medewerkers zitten klaar om u te helpen.©2014 Copyright Go4Camp - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - Tel: 03 301 08 10
Sitemap