Glamping

Accommodaties

  • 3 Slaapkamers, maximaal 7 personen
  • Half overdekte houten veranda
  • Airconditioning inbegrepen 
  • Satelliet televisie met Nederlandse zenders
  • Gratis houtskool- of gasbarbecue 

Glamping

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor glamping bij Go4Camp. Glamping is de nieuwe trend op het gebied van kamperen. Glamping is voor mensen die graag verblijven op een camping, maar nog wel willen genieten van alle luxe die een stacaravan of tent kan brengen.

Glamping bij Go4Camp betekent verblijven in onze luxe stacaravan Casa Royal. Deze stacaravan is van alle gemakken voorzien en het zal u dus ook aan niets ontbreken. Na uw ontvangst op de camping door onze eigen gastheer/vrouw zult u naar uw luxe stacaravan gebracht worden waar een korte uitleg over de accommodatie zal volgen.

Vervolgens zult u ontdekken dat onze luxe stacaravan beschikt over een zeer luxe, ruime houten veranda. Als u vanaf de veranda naar binnen gaat komt u in de door gratis airconditioning gekoelde ruime stacaravan binnen. In deze stacaravan heeft u de beschikking over een televisie waar u gewoon de Nederlandse zenders kunt ontvangen.

Daarnaast is het slapen in de stacaravan ook ideaal, want door de 3 ruime slaapkamers heeft iedereen voldoende ruimte. Ook beschikt de zeer luxe stacaravan dan nog over een mooie keuken en badkamer om het glamping gevoel compleet te maken.

Bekijk dus snel de stacaravan Casa Royal en maak vandaag nog on line uw boeking!


©2014 Copyright Go4Camp - Altenaweg 20E - 5145 PC Waalwijk (NL) - Tel: +32 (0)3 301 0810
Sitemap