Over ons

Wij sponsoren geen sportploeg of tv-programma...juist daarom kunnen wij al onze energie steken in waar het werkelijk om draait: de beste service voor u als klant en de beste bungalowtenten, panoramatenten en stacaravans op onze campings!

De beste stacaravans en bungalowtenten, daar kunt u van op aan! Onze Go4Camp stacaravans hebben een gemiddelde leeftijd van slechts 3 jaar. Al onze stacaravans zijn standaard voorzien van een luxe houten veranda*. Wij zorgen ervoor dat onze stacaravans en bungalowtenten zeer goed onderhouden worden en op tijd vervangen worden door nieuwe modellen.

De beste service maken wij ook waar: Op onze campings staan onze eigen gastheren en gastvrouwen voor u klaar. Zij heten u welkom, begeleiden u naar uw stacaravan of bungalowtent en indien u een dokter, garage of goed restaurant nodig heeft : zij weten wel raad! Ook op ons hoofdkantoor kunt u voor al uw vragen terecht: onze reserveringsmedewerkers hebben de meeste campings uit ons programma zelf bezocht. Indien wij iets niet direct weten zoeken wij het voor u uit! Net dat beetje extra service: wij doen het graag voor u!

Dit jaar breiden we ons campingaanbod wederom uit met nieuwe bestemmingen. Aan het Gardameer is onze nieuwe bestemming camping Tiglio en in Toscane camping Baia del Marinaio. Aan het Lago Maggiore bieden we camping Lago Maggiore aan en in Dalmatië hebben we camping Vranjica Belvedère als nieuwe aanwinst.

Voor nog net dat extra beetje service zijn wij ook op zondag tussen 10.00 -16.00 per mail en telefonisch te bereiken. Wij wensen u veel plezier en voorpret bij het doorlezen van dezeGo4camp website!. Voor meer informatie kunt u per mail (info@go4camp.be) of telefonisch
(+32-(0)800 30720) contact opnemen. We staan u graag te woord.
Vriendelijke groeten,
Go4Camp team

*Union Lido: tegelterras
 ©2014 Copyright Go4Camp - Altenaweg 20E - 5145 PC Waalwijk (NL) - Tel: +32 (0)3 301 0810
Sitemap