• Fijne camping in een fantastische omgeving
  • Zwembadcomplex met meerdere zwembaden
  • Vlakbij het meer van Annecy
  • Verblijf in een bungalowtent of nieuwe stacaravan
  • Veelzijdig Animatieprogramma in het hoogseizoen
  • Bezoek de Alpen van de Tour de France
Meer informatie
 

Camping Annecy

De hoofdstad van de regio Annecy is het prachtige, oude stadje Annecy. Het oude centrum van de stad kenmerkt zich door de oude smalle straatjes met kanalen en gezellig gekleurde huisjes. Er zijn hier vele leuke winkeltjes te vinden en voldoende terrasjes waar u kunt genieten van de lokale specialiteiten.

Het meer van Annecy is één van de grootste meren in Frankrijk en al jaren een erg populaire vakantiebestemming. Het meer van Annecy is ooit ontstaan door smeltwater wat van de omliggende Alpen af kwam en is ongeveer 15 km lang en zo'n 3,5 km breed.

Op maar 800 meter wandelen van het meer van Annecy en in het hart van de prachtige Alpen ligt camping L'Idéal. De camping heeft een mooi zwembadcomplex met 5 glijbanen en leuke (sport-) activiteiten voor alle leeftijden. U kunt kiezen om te verblijven in een compleet ingerichte bungalowtent of lodgetent of in een luxe stacaravan met grote houten loungeveranda.

Een tip van Go4Camp voor u: neemt vanuit Chamonix het treintje naar de grote Mont Blancgletsjer "Le Mer de Glace". Vooral de ijsgrot die ieder jaar opnieuw wordt uitgehakt is zeker de moeite waard te bezoeken.

©2014 Copyright Go4Camp - De Gavers 13 - 9750 Zingem België - Tel: 03 301 08 10
Sitemap